DIGITAL MARKNADSFÖRING

SEM & SoMe Marknadsföring

Vår expertis är att på ett kostnadseffektivt sätt driva konverterande trafik genom betald marknadsföring på Facebook, Instagram & Google. Vi designar oemotståndliga annonser som din publik inte scrollar förbi.

Genom våra beprövade metoder och strategier så analyserar vi just din marknad och utför betald marknadsföring som driver relevant och köpstark trafik till din verksamhet med hög lönsamhet.

MARKNADSFÖRINGSKANALER

Populära kanaler & plattformar

Dina kampanjer kommer aldrig att sättas på autopilot eller falla offer för annonströtthet. Vi övervakar alla aspekter av ditt konto och arbetar kontinuerligt för att växa och förbättra lönsamheten.

Google Ads (SEA) är den absolut bästa marknadsföringskanalen om du snabbt vill nå ut med en kampanj till potentiella kunder.

Dina annonser visas på Google så fort en potentiell kund letar efter just det du erbjuder.

Fördelar med Google Ads förutom att det är väldigt kostnadseffektivt, är att det är pricksäkert på hur du visar ditt företag så fort en potentiell kund letar efter det som just du erbjuder

En av de största anledningarna till att företag annonserar på Facebook är att det finns ett brett spektrum av demografiska inriktningar. Om ni är ett nytt företag som inte har en kontaktlista för att rikta in er på ännu, kan ni istället börja rikta in er på helt nya kunder.

Ytterligare en anledning att annonsera på Facebook & Instagram är att ni kan använda remarketing mot era tidigare besökare från din webbplats, använt din mobilapp eller gett er sin e-postadress. Eftersom de redan är bekanta med ert företag är det mer troligt att de laddar ner ert innehåll, startar en gratis provperiod eller köper din tjänst eller vara.

TikTok

TikTok är en plattform som växer snabbt och på grund av tillgängligheten så är det väldigt enkelt att växa sin följarskara till ert företag på ett väldigt genuint och engagerande sätt.

Först och främst så kan ni ta vara på fördelen att ni väldigt enkelt kan nå en större publik, mycket enklare än någon annan sociala medieplattform.

Ni kan också länka ut till dina andra sociala medier plattformar. Så vill ni växa på t.ex Instagram, Facebook eller Youtube så kan TikTok vara en perfekt genväg för ert företag.

YouTube

Med sin 200 miljoner videos som dageligen visas på YouTube uppfyller YouTube som en av de få plattformarna gör ”alla är där”.

Precis som traditionell tv-annonsering erbjuder YouTube en överträffad annonserings möjlighet.

LinkedIn

LinkedIn är ett kraftfullt marknadsföringsverktyg för B2B-företag för att bygga leads, öka försäljning, vara en del av industrins närvaro på sociala medier och mycket mer.

Plattformen har över 660 miljoner registrerade användare, med 303 miljoner som är aktiva varje månad.

Den bästa fördelen med LinkedIn-annonser för företag, i alla storlekar, är möjligheten att lättare nå specifika affärsrelaterade mål med onlineannonsering.

Pinterest

På Pinterest känner människor sig trygga att utforska nya idéer och prova på nya saker. De letar efter inspiration — och de letar efter dig.

Glöm fåfäng statistik. Personerna på Pinterest vill faktiskt testa dina idéer eller shoppa i din butik. Den typen av engagemang är djupare och mer meningsfull än vad du hittar på andra plattformar.

Få ut ditt innehåll till de 433 miljoner människor som använder Pinterest varje månad och hitta din hittills bästa målgrupp.1

VÅRA TJÄNSTER

Content creation

Behöver du en infomercial till din tjänst eller produkt?

Vi kan både filma den, redigera den och hjälpa dig att planera den. Eller behöver du foton till ditt instagramkonto? Vi fotograferar och ser till att det passar just ditt instagramflöde.

Vi har bl.a tagit pressbilder för tv-kanalen TV4 som kan ses av miljoner – dina kan också det!

Utvalda case

Vi ger 100% kärlek och känsla till varje enskilt projekt. Se gärna ett urval våra tidigare projekt, för inspiration till ditt framtida samarbete med oss!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

Adress  Malmskillnadsgatan 36 111 57 Stockholm

Copyright © Savant Media AB.

Alla rättigheter förbehålls.

 

Kontakt

+46 70-7 22 76 26

Adress  Malmskillnadsgatan 36 111 57 Stockholm

Följ oss

Vill du bli uppringd?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp så snart vi kan!

Har du fastnat?

Vill du diskutera ett arbete eller en utmaning du står inför? Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!